Accessibility Links

3 x Anders Thomas Jensen

3 elementer

Anders Thomas Jensen er en af Danmarks flittigste manuskriptforfattere. Men han er også instruktøren bag nogle af dansk films mest citerbare og hylende morsomme film. Vi har samlet hans tre første film i én pakke. Du kan sikre dig alle tre til en samlet pris og se dem så mange gange du vil.

I pakken finder du:

BLINKENDE LYGTER

En gruppe kriminelle barndomsvenner må gå under jorden da de pludselig har stjålet lidt for mange penge fra de forkerte. De gemmer sig på en nedlagt kro i Jylland, hvor temperamenterne hurtigt kommer på kogepunktet. Noget som især det lokale dyreliv får at føle.

DE GRØNNE SLAGTERE

De to slagtere Bjarne og Svend beslutter sig for at bryde med deres ondskabsfulde chef og åbne deres egen forretning. Ved et tilfælde falder parret over en noget alternativ fødevarekilde, som falder i rigtig god smag hos deres kunder. Men hvad er der egentlig i Svends “Kylle-ryller”? Og hvordan skal de to håndtere situationen med en nysgerrig kæreste og en tvillingebror der pludselig vågner efter syv år i koma?

ADAMS ÆBLER

Præsten Ivan samler fortabte eksistenser op for at få dem på ret køl. Derfor tager han også imod med åbne arme da nynazisten Adam bliver idømt samfundstjeneste. Adam er dog ikke helt ligeså åben, og gør det til sin mission at udfordre Ivans tro. Herfra går det ikke ligefrem som præsten prædiker, men hvor meget er tilfældigheder, hvor meget er guddommelig indgriben, og hvor meget er bare resultatet af en række absurde personligheder der bruger for meget tid sammen?

Du kan læse mere om hver af filmene herunder.

Indhold i denne bundle

Blinkende lygter
1t 47m Komedie 2000
De grønne slagtere
1t 40m Komedie, Drama 2003
Adams æbler
1t 37m Komedie 2005

Download appen for at se dit købte indhold!