Accessibility Links

4 Prisvindende dokumentarer

4 elementer

Dansk dokumentarfilm har været i rivende udvikling siden årtusindeskiftet, hvor det er blevet til mange store priser. Vi har samlet fire film fra produktionsselskabet Final Cut for Real, der har stået bag nogle af de største successer. Du kan købe alle fire samlet i denne pakke (også kaldet “bundle”) og se dem lige når du vil, så mange gange du vil.

I pakken finder du:

THE ACT OF KILLING

Om det indonesiske folkemord i 1960’erne, fortalt af bødlerne selv. Filmen var Oscarnomineret, og kommer med priser fra Berlin, CPH:DOX, European Film Awards, Bodil og Robert. Blandt mange andre.

THE LOOK OF SILENCE

Oscarnomineret opfølger til The Act of Killing. Hvor man i The Act of Killing fokuserede på dem der udførte folkemordet, fokuserer The Look of Silence på ofrene. Filmen vandt også priser fra Venedig, Berlin, CPH:DOX, SXSW, Göteborg, International Documentary Association, Independent Spirit Awards, samt Robert og Bodil.

THE DISTANT BARKING OF DOGS

Viser konflikten i det østlige Ukraine, set igennem øjnene på 10-årige Oleg. Filmen vandt en pris på den store IDFA festival i Amsterdam, samt på festivaler i Göteborg og Thessaloniki. Den fik også priser fra International Documentary Association, Robert og Bodil.

SONGS OF REPRESSION

Om en tysk koloni i Chile, der igennem 1960’erne forvandlede sig til en lukket sekt, der udførte diverse uhyrligheder. Filmen vandt hovedprisen på CPH:DOX og har en lang række festivaler bag sig.

Du kan læse mere om hver af filmene herunder.

Indhold i denne bundle

The Act of Killing
2t 39m Dokumentar 2012
The Look of Silence
1t 38m Dokumentar 2014
The Distant Barking of Dogs
1t 30m Dokumentar 2017
Songs of Repression
1t 30m Dokumentar 2020

Download appen for at se dit købte indhold!